Kivaa tekemistä hiihtolomalle

Hiihtolomalla osa seurakunnan vakitoiminnasta on tauolla. Esimerkiksi keskiviikkokerho, perjantaikahvila, perhekerhot ja varhaisnuorten kerhot palaavat arkeen hiihtoloman jälkeen, viikolla 9.

Hiihtolomaviikolla on kuitenkin toimintaa sekä nuoremmille että vanhemmille:

Tiistaina 20.2. klo 18-20 on matonkuteiden leikkausilta seurakuntatalolla. Paikalle voi tuoda mukanaan omia kankaita ja tehdä itselle tai leikata talkoilla yhteiseen hyvään. Seurakunnan kutomolla tarvitaan matonkuteita. Kaikenikäiset ovat tervetulleita!

Nuorille on luvassa toimintaa torstaista lauantaihin. Jos perheessä on kesän rippikoululainen ja riparikortista puuttuu merkintä ”vapaavalintainen nuorisotyön merkintä”, nuori voi hyvin hakea merkinnän jostakin näistä kolmesta tapahtumasta.

Torstaina 22.2. klo 18-21 on akkuna seurakuntatalon nuorisotilassa. Akkuna on nuortenilta kaikille rippikouluikäluokasta lähtien. Ohjelmassa on vapaata oleskelua, kahvinjuontia ja hiljentyminen varttikirkkoon klo 19.

Perjantaina 23.2. on hiihtoloman äxönpläys klo 13 alkaen. Ohjelmassa ulkoilua: lisäinfoa somessa kun tarkentuu, onko hyvät patikointi- tai luistelukelit. Joka tapauksessa lähtö seurikselta klo 13. Lisätietoja instagramista, facebookista ja snäpistä @teamjobkarkkila.

Lauantaina 24.2. on jobbis klo 18-21. Jobbis on ohjelmallinen nuortenilta seurakuntatalon nuorisotilassa kaikille rippikouluikäluokasta ylöspäin. Luvassa on yhteistä ohjelmaa, opetusta ja iltapalaa.

Sunnuntaina 25.2. hiihtoloman päätteeksi vietetään Karkkilan kirkossa iltamessua klo 18. Iltamessu on keveä jumalanpalvelus, jossa musiikista vastaa messubändi ja laulua vahvistavat esilaulajat. Laulut ovat virsikirjan uudesta lisävihosta. Aamulla 25.2. ei ole jumalanpalvelusta kirkossa klo 10.

Lapsi laskettelee Alpeilla