Vaikeuksia? Seurakunta tukee.

Joskus perhe-elämän haasteet ja muut henkilökohtaisen elämän ongelmat kasaantuvat. Silloin on hyvä muistaa, että seurakunnasta saat keskusteluapua. Voit tulla juttelemaan diakonin, tai vaihtoehtoisesti päivystävän papin kanssa.

Diakoniapäivystys on joka tiistai klo 9-12 kirkkoherranvirastossa. Päivystävä pappi on paikalla maanantaista torstaihin klo 9-12. Molemmille voit myös sopia tapaamisajan jollekin toiselle ajankohdalle.

Seurakunnan työntekijät ohjaavat perheitä tarvittaessa eteenpäin Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskukseen. Voit olla yhteydessä sinne myös suoraan.

Diakoni Paula Yli-Hukkalan tavoittaa tiistaisin klo 9-12 numerosta 050 432 9322. Päivystävän papin tavoittaa kirkkoherranviraston vaihteen kautta maanantaista torstaihin klo 9-12 numerosta 09 8050 9200.