Leiripäiviä lasten kesään

Karkkilan seurakunnan varhaiskasvatus järjestää kesällä 2017 kolme leiripäivää. Leiripäiville ovat tervetulleita lapset aikuisen seurassa. Ikärajaa ei ole.

Maanantaina 12. kesäkuuta leiripäivä Vähäveden retkimelontakeskuksessa (Vähävedenpihatie 20, Karkkila) klo 10-14. Vähävedellä on mahdollisuus tutustua melontaan, silittää lampaita, käydä uimassa ja ulkoilla. Melonta on retken ainut maksullinen osa, ja se maksaa 20e/perhe, lähtekää rohkeasti mukaan kokeilemaan! Vähävedelle mennään omin kyydein / kimppakyydit. Seurakunta tarjoaa makkarat. Omat eväät muilta osin.

Keskiviikkona 28. kesäkuuta vietämme leiripäivää seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Leirirannassa klo 10-15. Päivän tarkoitus on nauttia hyvästä ruuasta,  yhdessä olosta ja saunomisesta. Iltapäiväkahvit päättävät leiripäivän. Ruokailun vuoksi ennakkoilmoittauminen sähköisesti internet-sivujen kautta ke 21.6. mennessä. Omat kyydit / kimppakyydit. Leiripäivä on ilmainen.

Maanantaina 7. elokuuta vietämme Leiripäivän Leirirannassa klo 10-15. Päivän tarkoitus on nauttia hyvästä ruuasta,  yhdessä olosta ja saunomisesta. Iltapäiväkahvit päättävät leiripäivän. Ruokailun vuoksi ennakkoilmoittauminen sähköisesti internet-sivujen kautta to 3.8. mennessä. Omat kyydit / kimppakyydit. Leiripäivä on ilmainen.

Ilmoittautumiset tapahtuvat sähköisesti täällä. Lisätietoja Heidi Örnmark heidi.ornmark@evl.fi tai 050 364 2680

Lampaita niityllä