Tee seppele sankarivainajalle

Karkkila vastaa hämeenlinnalaisen Esa Jaatisen haasteeseen: sitoa havuseppele jokaiselle sankarihaudalle laskettavaksi itsenäisyyspäivänä. Muisto- ja kiitostapahtuma on osa Suomi 100-juhlavuotta.

Karkkilassa tavoitteena on sitoa 104 havuseppelettä, eli yksi jokaista Karkkilan vanhalla hautausmaalla lepäävää sankarivainajaa kohden. Koko kaupungin yhteiset seppeletalkoot järjestää Karkkilan seurakunta yhdessä Karkkilan Reserviupseereiden, Karkkilan Rintamaveteraanien, Ruukinpajan, Karkkilan Raudanreippaiden, Kukkapuoti Ikivihreän ja Lelu- ja askartelupuoti PikkuLeppiksen kanssa.

Aiempaa kokemusta seppeleen sidonnasta ei tarvita: ammattiopastusta tulevat antamaan Miia Laakso ja Mervi Örnmark. Mukaan tarvitset vain ohuet, neulasia läpäisemättömät hansikkaat ja sekatöörit, tai muut pienet oksasakset. Myös pikkuväelle riittää tilaisuudessa puuhaa: sidonnan aikana lapset maalaavat pikkukiviä sinivalkoisin värein.

Talkoilla sidotut seppeleet lasketaan Karkkilan sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta messun jälkeen.

Tule mukaan varmistamaan, että Karkkila pääsee seppeletavoitteeseensa! Esa Jaatisen sanoin: jokainen sankarivainaja on seppeleensä ansainnut.

Seppeletalkoot Karkkilan seurakuntatalolla sunnuntaina 19.11. klo 13 alkaen. Tervetuloa!