Juhannuksen kansanlaulukirkko

Leiriranta

Yhdessäoloa Leirirannassa!

Juhannuksen jumalanpalvelus on viime vuosien tapaan Leirirannassa (Leiriranta 45). Kansanlaulukirkon jälkeen kahvit ja makkaranpaistoa leirinuotiolla.

Kirkkoa toimittavat kesäpastori Mertsi Saarela, kausiteologi Sanna Vuorela ja kanttori Sabine Nieminen.

Leirirantaan on ilmainen bussikuljetus. Bussi Leirirantaan lähtee seurakuntatalon edestä klo 13.15. Bussi kulkee reittiä Huhdintie-Helsingintie-Mäntylänkatu-Nyhkäläntie-Puutarhakatu-Tammelantie-Turuntie-Vattolantie ja lähtee kohti Leirirantaa. Matkalla bussi poimii kyytiin Leirantaan menevät ihmiset. Kyyti kaupunkiin lähtee Leirirannasta takaisin klo 16.00.

Jumalanpalveluksen kolehti kerätään taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa kirkon diakoniarahaston kautta.

Perjantaikahvila

Poikkea kahville!