Akkuna ja Jobbis - nuorten omat illat

Säännöllisesti kokoontuvat Akkuna ja Jobbis -nuortenillat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat rippikouluiässä tai sitä vanhempia.

Avoin ikkuna eli Akkuna kokoontuu joka torstai klo 18-21 seurakuntatalon nuorisotilassa.  Avoin ikkuna on vapaata oleskelua, pelailua, kahvin juontia ja jutustelua. Klo 19 hiljennytään Varttikirkkoon.

Jobbis kokoaa nuoret yhteen lauantaisin klo 18-21. Jobbis on ohjelmallinen nuortenilta: yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä. Ohjelma voi olla pelailua, leikkejä, askartelua, kilpailuja tai opetusta. Muutaman kerran vuodessa ohjelmassa on ehtoollishartaus. Kevätkaudella Jobbiksen ohjelmaa ovat mukana toteuttamassa isoskoulutettavat nuoret.

Jobbiksen ilta päättyy aina iltahartauteen, ja ennen sitä syödään iltapala. Jobbis kokoontuu seurakuntatalon nuorisotilassa.

Tennareita rivissä