Riemurippikoululaiset tapaavat elokuussa

Karkkilan seurakunnassa 50 vuotta sitten konfirmoitujen, eli riemurippikoululaisten, tapaaminen järjestetään tänä vuonna elokuun lopulla.

Seurakunta lähettää kutsun kaikille, joiden osoitetiedot ovat löydettävissä seurakunnan omasta jäsenrekisteristä. Uuden tietosuojalain puitteissa emme voi hankkia ulkoseurakuntalaisten yhteystietoja tähän tarkoitukseen. Pyydämmekin, että välittäisitte tiedon tapaamisesta kaikille, joiden tiedätte kuuluvan 50 vuotta sitten, eli vuonna 1969 konfirmoitujen joukkoon. Viidakkorummun avulla saamme paikalle isomman juhlaväen!

Riemurippikoululaisten tapaaminen pidetään sunnuntaina 25.8. Tapaaminen alkaa messulla klo 10 Karkkilan kirkossa, jonka jälkeen seurakuntatalolla juodaan kahvit ja muistellaan rippikouluaikoja. Tule ja kerro kaverillekin!

Tyttöjä rivissä selin kameraan, iloa ja yhdessä oloa