Varhaiskasvatus muuttaa vanhaan seurakuntataloon

Karkkilan seurakunnan varhaiskasvatus muuttaa elokuun aikana Pappilankadulla sijaitsevalle vanhalle seurakuntatalolle.

Tiloissa on viime vuodet toiminut Karkkilan kaupungin esikoulu- ja erityisopetusryhmiä, mutta kaupungin vuokrasopimus päättyi alkukesästä 2019. Samalla uuden seurakuntatalon rakennushanke ja nykyisen seurakuntatalon purkaminen aiheuttaa sen, että varhaiskasvatuksen toiminnot ovat muuton edessä.

Uuden seurakuntatalon rakentaminen alkaa aikaisintaan vuonna 2020. Koska uusi seurakuntatalo tulee olemaan nykyistä pienempi, ei siinä tule olemaan tiloja varhaiskasvatuksen toiminnoille. Pappilankadulla sijaitsevan vanhan seurakuntatalon tilat sen sijaan ovat varhaiskasvatuksen toimintojen kannalta tarkoituksenmukaiset, joten muutto tapahtuu jo nyt. Muutto vanhalle seurakuntatalolle on siis pysyvä: varhaiskasvatuksen toiminnot tulevat jatkossakin sijaitsemaan vanhalla seurakuntatalolla.

Ennen kerhotoiminnan alkua tiloja remontoidaan, ja huonejärjestelyjä muutetaan jonkin verran. Syksyllä alkavat päiväkerho- ja nuorisotyöryhmät pääsevät siis aloittamaan uudistuneessa ympäristössä.

Karkkilan vanha seurakuntatalo Pappilankadulta katsottuna.