Leiriranta III

Leirijakso: Kaupunkipäivä vanhassa seurakuntatalossa torstaina 9.7. Leiri Leirirannassa perjentaista torstaihin 10.7. - to 16.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 17.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 19.7. klo 10.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 25.1. klo 18 kirkossa. Yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus
  • Messu oman ryhmän kanssa sunnuntaina 1.3. klo 10 kirkossa.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti lauantaina 18.4. klo 18 kirkossa.
  • Ryhmän oma Jobbis lauantaina 2.5. klo 18 nuortentilassa. Ohjelmallinen nuortenilta, joka on suunniteltu omaa rippikouluryhmää ajatellen. Illan ohjelma päättyy klo 20, mutta nuortentilassa saa olla klo 21 asti.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje