Leiriranta IV

Leirijakso: Kaupunkipäivä vanhassa seurakuntatalossa torstaina 23.7. Leiri Leirirannassa perjantaista torstaihin 24.7.-30.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 31.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 2.8. klo 10.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 25.1. klo 18 kirkossa. Yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus
  • Messu oman ryhmän kanssa sunnuntaina 8.3. klo 10 kirkossa.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti lauantaina 18.4. klo 18 kirkossa. PERUTTU - Merkintää ei tarvitse korvata.
  • Ryhmän oma Jobbis lauantaina 9.5. klo 18 nuortentilassa. PERUTTU - Merkintää ei tarvitse korvata.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje