Miestenpiirin puurojuhla

Seurakuntatalo

Miestenpiirin puurojuhlassa on vieraana vuonna 2018 Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon saanut toimittaja Arja Paananen. Paanasen aiheena on "Miten Venäjä yrittää muokata Suomen historiaa". Puurojuhlaan ovat tervetulleita myös naiset.

Miestenpiirin puurojuhlassa kuunneellaan ensin päivän vierasta toimittaja Arja Paanasta. Sen jälkeen syödään jopulupuuro ja nautitaan kahvit ja joulutorttu. Puurojuhlaan ovat tervetulleita myös naiset.

Miestenpiiri

Miestenpiirin vieraana on poliittisen historian emeritus professori Martti Häikiö. Häikiö aiheena on Presidentti Svinhuvud ja hänen vaiherikas elämänsä.

Miestenpiiri

Maaliskuussa miestenpiirissä vierailee eduskunnan entinen kamreeri Pertti J. Rosila. Rosila kertoo mielenkiintoisia tarinoita ajastaan Arkadianmäen kirstunvartijana.