Hautaushinnasto 2016

• Uurnahaudan kaivu 80 €
  • Arkkuhaudan kaivu 630 €
  • Nimikilpi muistolehdon paateen 118 € + alv 24 %
  • Hautapaikka on karkkilalaiselle sotaveteraanille ilmainen

Ulkopaikkakuntalainen:

• Uurnapaikka 50 €
  • Arkkupaikka 200 €
  • Uurnahaudan kaivu 80 €
  • Arkkuhaudan kaivu 630 €
  • Nimikilpi muistolehdon paateen 118 € + alv 24 %

Haudat ovat kerroshautoja. Yksipaikkaisessa haudassa on tilaa kahdelle päällekkäiselle arkulle; puhutaan syvästä ja matalasta arkkusijasta. Hautaoikeus on voimassa 30 vuotta, ja se uusiutuu jokaisen hautaan lasketun vainajan myötä.

Siunauskappeli ja kirkko ovat maksuttomia kristillisissä hautaan siunaamisissa. Väestörekisteriin kuuluvan hautaan siunaamisesta kappelissa tai kirkossa peritään vuokraa 500 €. Siunaamiseen luvan myöntää kirkkoherra.

Kappelissa tai kirkossa pidettävän tilaisuuden tulee olla kristillinen siunaustilaisuus. Seurakuntatalo on käytettävissä ainoastaan kristillisten hautaan siunaamisten jälkeisiin muistotilaisuuksiin.

Jos kyse on muun kuin kristillisen kirkkokunnan tilaisuudesta, myöntää kirkkoherra luvan yllä mainittujen tilojen käyttöön.