Leiriranta 3

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 9.7. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 10.7. - to 15.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 16.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 18.7. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: pappi Riitta Haapa-aho, nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 kirkossa. Kaikille yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus
  • Ryhmän oma tapaaminen torstaina 11.2. Pappilan navetassa.
  • Messu oman ryhmän kanssa 14.3. klo 10 kirkossa.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti huhtikuussa. Tarkka päivä varmistuu keväällä.
  • Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa
  • Diakoniapäivä kirkossa lauantaina 13.3. klo 13-17. Aloitus kirkossa.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.