Leiriranta 3

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 9.7. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 10.7. - to 15.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 16.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 18.7. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: pappi Riitta Haapa-aho, nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala ja kausiteologi Enja Seppänen.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

• Ryhmän oma tapaaminen torstaina 11.2. klo 18 Teamsissä.
    Tapaamisen läksynä tuli tehdä video itsestään: kuka olet, mistä tykkäät, millä mielellä odotat rippikoulua?
    Videon näkevät vain rippikoulun työntekijät. Lähetä video viimeistään 28.2. Johannalle, 050 432 9319.

• Messu oman ryhmän kanssa 14.3. klo 10 kirkossa.
    Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla johanna.a.rantala@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti huhtikuussa. PERUTTU. Suoritusta ei tarvitse korvata.

• Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa. Kesällä nuorteniltoja Pappilan navetassa keskiviikkoisin klo 17-20.

• Diakoniapäivä - jos diakoniapäivä jäi väliin, voit korvata sen etänä.

• Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
    Vapaavalintaisena merkintänä voit suorittaa verkkojumalanpalveluksen. Katso sunnuntain jumalanpalvelus Karkkilan seurakunnan FB-sivulta ja tule hakemaan merkintä kirkosta klo 11-12. Pappi kysyy sinulta jonkin kysymyksen jumalanpalveluksesta.

• ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Kevään leirikirje

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.