Leiriranta 2

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 25.6. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 26.6.-1.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 2.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 4.7. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: Kirkkoherra Hannu Bogdanoff, nuorisotyönohjaaja ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

• Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 10.2. klo 18 Teamsissä.
    Tapaamisen läksynä tuli tehdä video itsestään: kuka olet, mistä tykkäät, millä mielellä odotat rippikoulua?
    Videon näkevät vain rippikoulun työntekijät. Lähetä video viimeistään 28.2. Riitalle, 050 364 4650

• Messu oman ryhmän kanssa 7.3. klo 10 kirkossa.
    Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla riitta.haapa-aho@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4.
  • Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa
  • Diakoniapäivä Pappilan pihapiirissä lauantaina 13.3. klo 13-17.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.