Rippikoulu

Rippikoulun voi käydä leirimuotoisena kesällä tai päivärippikouluna hiihtolomalla. Karkkilassa rippileirit järjestetään kesällä Leirirannassa.

Vuonna 2022 järjestetään seuraavat rippikoulut:

Rippikouluihin voit ilmoittautua täällä

Rippikouluinfo nuorille on ti 5.10. klo 15 Karkkilan kirkossa.

Rippikouluinfo vanhemmille on ke 13.10. klo 18 Karkkilan kirkossa.

Kaupunkirippikoulu on ilmainen. Leiri maksaa 70 euroa. Maksu kattaa leiriläisen ruoat, majoituksen sekä opetusvälineet. Tarpeen vaatiessa huoltaja voi anoa maksuvapautusta osoittamalla vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen talouspäällikkö Marja Lähdekorvelle perjantaihin 1.4.2021 mennessä.

Jos käyt rippikoulun muualla, mutta sinun tulee suorittaa seurakuntaantutustumisjakso omassa kotiseurakunnassasi, niin laitathan Hannalle sähköpostia hanna.ikaheimo(a)evl.fi, jotta osaamme lähettää sinulle riparipassin merkintöjä varten.

Rippikoulun voi kokea vain kerran elämässään. Se on ainutlaatuinen tilaisuus pohtia omaa elämänkatsomusta - suhdetta itseensä, muihin ihmisiin ja Jumalaan.
Riparilla opitaan kristillisestä uskosta. Se on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta.

Tutustu Karkkilan seurakunnan rippikoulutyön paikallissuunnitelmaan!