Rippikoulu

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittaudutaan lokakuussa 2020 nettilomakkeen kautta.

Rippikoulun voi käydä leirimuotoisena tai päivärippikouluna. Karkkilassa rippileirit järjestetään kesällä Leirirannassa.

Vuonna 2021 järjestetään seuraavat rippikoulut:

Kaupunkirippikouluun voi ilmoittautua suoraan, mutta leiriä ei voi valita. Ilmoittautumislomakkeessa voi merkitä kaveritoiveen, joka luvataan ottaa huomioon. Jos jokin leiri ei missään nimessä käy, perustele se hyvin lomakkeen lisätiedoissa.

Kaupunkirippikoulu on ilmainen. Leiri maksaa 110 euroa. Maksu kattaa leiriläisen ruoat, majoituksen sekä opetusvälineet. Tarpeen vaatiessa huoltaja voi anoa maksuvapautusta osoittamalla vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen talouspäällikkö Marja Lähdekorvelle perjantaihin 2.4.2021 mennessä.

Vanhemmille järjestetään rippikouluinfo Pohjanpirtillä keskiviikkona 21.10. klo 18.

Rippikoulun voi kokea vain kerran elämässään. Se on ainutlaatuinen tilaisuus pohtia omaa elämänkatsomusta - suhdetta itseensä, muihin ihmisiin ja Jumalaan.
Riparilla opitaan kristillisestä uskosta. Se on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta.

Tutustu Karkkilan seurakunnan rippikoulutyön paikallissuunnitelmaan!