Yhteisvastuu - vastuuta lähimmäisestä

Myös Karkkilan seurakunta on mukana jokavuotisessa Yhteisvastuukeräyksessä, jota suojelee tasavallan presidentti. Vapaaehtoisten rooli keräyksessä on tärkeä, ja kerääjiä tarvitaan jatkuvasti. Tule mukaan vahvistamaan kolmatta sektoria! Vapaaehtoiset ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämpi voimavara, kun yhteiskunnan ylläpitämiä palveluita leikataan.

Yhteisvastuun kotisivut: Yhteisvastuu.fi

Yhteisvastuukeräys 2022 kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret. Auttamisen syynä on koronapandemia, jonka vaikutukset varjostavat nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskuntaan. Keräysvaroilla tuetaan lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla.

Kotimaan yhteistyökumppanina on Lasten ja nuorten keskus. Järjestön kautta kotimaan varoja kohdennetaan Saapas-toimintaan, Moottoripajatoimintaan ja Perheystävä-toimintaan.

Kirkon ulkomaanapu vie keräysvarat ulkomaisille kohteille ja katastrofirahastoon käytettäväksi. YV-kampanjassa esimerkkityönä on Etelä-Sudanissa tapahtuva auttamistyö ja siellä erityisesti lasten ja nuorten koulunkäynnin tukeminen.

Lapset ja nuoret Suomessa ja maailmalla tarvitsevat apuasi. Lahjoita oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen osoitteessa yhteisvastuu.fi/karkkila. Kiitos!

Voit myös lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle valitsemasi summan Karkkilan seurakunnan MobilePayn numeroon 50155

Tai tilisiirrolla:
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
OP FI14 5000 0120 2362 28
Käytä lahjoituksessa Karkkilan seurakunnan viitettä: 308207

Keräyslupa RA/2020/639/Kirkkopalvelut.

#lahjoitamullehuominen #yhteisvastuu2022

Tyttö ja poika hädän äärellä.