Kymppisynttärit 4.11.2022

Seurakunta tahtoo juhlistaa 10- vuotta täyttäviä lapsia isosti, ja kutsuukin kaikki kuluvana vuonna täyttävät juhlimaan porukalla.

Kymppisynttärit ovat olleet suosittu tapahtuma. Synttäreillä on esimerkiksi askarreltu, koristeltu, kilpailtu, laulettu, kuunneltu esiintyjiä ja mikä tärkeintä: herkuteltu!

Kaikki seurakuntaan kuuluvat, kuluvan vuoden aikana 10 vuotta täyttävät saavat juhliin henkilökohtaisen kutsun postitse viikolla 39. Kaikki Karkkilan 10-vuotiaat ovat juhliin tervetulleita vaikkei kuuluisikaan seurakuntaan.

KUTSUISTA:

Ilmeisesti osaan kodeista on lähtenyt vahingossa vuoden 2021 saatekirje. Suuret pahoittelut tästä! Kaikki muut tiedot ovat oikein, paitsi päivämäärät.

Kymppisynttärit ovat siis vuonna 2012 syntyneille perjantaina 4.11.2022 klo 17-19. Ilmoittautuminen päättyy 21.10. Pahoittelut sekaannuksesta!

Ilmoittaudu juhliin 21.10. mennessä tästä