Leiriranta 4

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 23.7. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 24.-29.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 30.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 1.8. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: Kesäpappi Helena Kesti-Helia, nuorisotyönohjaaja Hanna Ikäheimo ja kausiteologi Hanna-Elisa Simontaival.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

• Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 3.3. klo 18 Teamsissä.
    Tapaamisen läksynä tuli tehdä video itsestään: kuka olet, mistä tykkäät, millä mielellä odotat rippikoulua?
    Videon näkevät vain rippikoulun työntekijät. Lähetä video viimeistään 17.3. Riitalle, 050 364 4650.

• Messu oman ryhmän kanssa 28.3. klo 10 kirkossa.
    Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla riitta.haapa-aho@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4. PERUTTU. Suoritusta ei tarvitse korvata!

• Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa. Nuortenillan voi suorittaa Discordissa klo 18-19 (10.4., 17.4., 24.4., 8.5. tai 15.5.) Liity Discord-nuorteniltaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Jos on ongelmia liittymisessä, ota yhteyttä Hannaan 050 591 3715.

• Diakoniapäivä - jos diakoniapäivä jäi väliin, voit korvata sen etänä.

• Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
    Vapaavalintaisena merkintänä voit suorittaa verkkojumalanpalveluksen. Katso sunnuntain jumalanpalvelus Karkkilan seurakunnan FB-sivulta ja tule hakemaan merkintä kirkosta klo 11-12. Pappi kysyy sinulta jonkin kysymyksen jumalanpalveluksesta.

• ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Kevään leirikirje

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.