Leiriranta 4

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 23.7. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 24.-29.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 30.7. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 1.8. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: Kesäpappi, nuorisotyönohjaaja ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

• Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 3.3. klo 18 Teamsissä. Liity tapaamiseen tästä.

• Messu oman ryhmän kanssa 28.3. klo 10 kirkossa.
    Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla riitta.haapa-aho@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4. PERUTTU. Suoritusta ei tarvitse korvata!

• Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa Toistaiseksi nuorteniltoja ei ole.

• Diakoniapäivä Pappilan pihapiirissä lauantaina 17.4. klo 13-17. Huomioi vaihtunut päivämäärä!

• Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.

• ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.