Saa hengata

Karkkilan seurakunnan nuorisotyö on toiminut nimellä Team Job jo vuodesta 1995. Team Job tarjoaa toimintaa pääasiassa yli 14-vuotiaille nuorille. Säännöllistä toimintaa ovat Avoin ikkuna, Jobbis ja sählykerho.

Lisäksi järjestetään leirejä, retkiä ja konsertteja - isoskoulutusta unohtamatta.

Team Jobin tukikohtana toimii seurakuntatalon nuorisotila. Sinne on jokainen nuori tervetullut hengaamaan, ihmettelemään, kyselemään, pitämään hauskaa - ja olemaan osa meidän porukkaa!

• Avoin ikkuna torstaisin klo 15-19 seurakuntatalon nuorisotilassa. Avoimeen ikkunaan ovat tervetulleita myös seiskaluokkalaiset viettämään aikaa koulun jälkeen! Tarjolla välipalaa ja illan lopussa yhteistä ohjelmaa
  • Sählyvuoro Högforsin salilla torstaisin klo 16-17. Tule mukaan pelaamaan!
  • Jobbis lauantaisin klo 18-21 nuorisotilassa. Hengailuilta varttikirkolla höystettynä
Team Job -logo