Leiriranta I

Leirijakso: Kaupunkipäivä vanhassa seurakuntatalossa lauantaina 11.7. Leiri Leirirannassa sunnuntaista torstaihin 12.-16.7.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 17.7. klo 15.

Konfirmaatio: sunnuntaina 19.7. klo 10.

Työntekijät rippileirillä: pastori Mertsi Saarela, nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala ja kausiteologi Hanna-Elisa Simontaival.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 25.1. klo 18 kirkossa. Kaikille yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus
  • Messu oman ryhmän kanssa 16.2. klo 10 kirkossa.
  • Ryhmän oma Jobbis lauantaina 28.3. klo 18 nuortentilassa. PERUTTU - merkintää ei tarvitse korvata.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti lauantaina 18.4. klo 18 kirkossa. PERUTTU - merkintää ei tarvitse korvata.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Kevään leirikirje

Rippikoulukortin merkinnät poikkeusoloissa

Poikkeusolot vaikuttavat seurakuntaan tutustumiseen (eli riparikorttiin kerättäviin merkintöihin).

Ryhmien omat nuortenillat ”jobbikset” on peruttu, ja sitä merkintää ei tarvitse korvata. Samoin Ronttiklubi (lauantaina 18.4.) on peruttu, eikä sitä merkintää tarvitse korvata.

Vapaavalintaisia merkintöjä ja mahdollisia korvattavia merkintöjä suoritetaan etätyöskentelynä. Vapaavalintaisen merkinnän voi suorittaa kahdella tavalla.

Ensimmäinen vaihtoehto on katsoa nauhoitettu jumalanpalvelus Karkkilan seurakunnan Youtube-kanavalta. Suorituksen yhteydessä vastataan erilliselle lapulle seuraaviin kysymyksiin:
- Mikä oli jumalanpalveluksen aihe? Mistä pappi puhui?
- Minkä asioiden puolesta rukoiltiin?
- Mitkä virret jumalanpalveluksessa laulettiin? Lappu kiinnitetään mukaan korttiin.

Toinen vaihtoehto on katsoa seurakunnan nuorisotyön @teamjobkarkkila instaliveä keskiviikkoisin ja tehdä siellä annetut tehtävät.