Leiriranta 1

Leirijakso: Kaupunkipäivä Pappilan navetassa perjantaina 11.6. Leiri Leirirannassa lauantaista torstaihin 12.-17.6.

Konfirmaatioharjoitus: perjantaina 18.6. klo 13.

Konfirmaatio: sunnuntaina 20.6. klo 10.

Alustavat työntekijät rippileirillä: pappi Mertsi Saarela, nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavalla. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeella.
  • Ryhmän oma tapaaminen torstaina 4.2. Teamsissä.
  • Messu oman ryhmän kanssa 28.2. klo 10 kirkossa.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4.
  • Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa
  • Diakoniapäivä Pappilan pihapiirissä lauantaina 13.3. klo 13-17.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn leirikirje

Puinen hartausristi, jonka sisällä ja ympärillä on kynttilöitä.