Kaupunkirippikoulu

Vanhassa seurakuntatalossa maanantaista perjantaihin 8.-12.6. klo 9-15.

Konfirmaatioharjoitus perjantaina 17.7. klo 13 ja konfirmaatio sunnuntaina 19.7. klo 13.

Työntekijät: Pastori Helena Kesti-Helia, nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala, lastenohjaaja Petra Velin ja kausiteologi Tiiu Himanen.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 25.1.2020 klo 18 kirkossa. Yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus.
  • Messu oman ryhmän kanssa sunnuntaina 9.2. klo 10 kirkossa.
  • Ryhmän oma Jobbis lauantaina 14.3. klo 18. PERUTTU - Merkintää ei tarvitse korvata.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti lauantaina 18.4. klo 18 kirkossa. PERUTTU - Merkintää ei tarvitse korvata.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn kirje

Rippikoulukortin merkinnät poikkeusoloissa

Poikkeusolot vaikuttavat seurakuntaan tutustumiseen (eli riparikorttiin kerättäviin merkintöihin).

Ryhmien omat nuortenillat ”jobbikset” on peruttu, ja sitä merkintää ei tarvitse korvata. Samoin Ronttiklubi (lauantaina 18.4.) on peruttu, eikä sitä merkintää tarvitse korvata.

Vapaavalintaisia merkintöjä ja mahdollisia korvattavia merkintöjä suoritetaan etätyöskentelynä. Vapaavalintaisen merkinnän voi suorittaa kahdella tavalla.

Ensimmäinen vaihtoehto on katsoa nauhoitettu jumalanpalvelus Karkkilan seurakunnan Youtube-kanavalta. Suorituksen yhteydessä vastataan erilliselle lapulle seuraaviin kysymyksiin:
- Mikä oli jumalanpalveluksen aihe? Mistä pappi puhui?
- Minkä asioiden puolesta rukoiltiin?
- Mitkä virret jumalanpalveluksessa laulettiin? Lappu kiinnitetään mukaan korttiin.

Toinen vaihtoehto on katsoa seurakunnan nuorisotyön @teamjobkarkkila instaliveä keskiviikkoisin ja tehdä siellä annetut tehtävät.