Kaupunkirippikoulu

Pappilan navetassa aloituspäivä helatorstaina 13.5. ja opetusviikko maanantaista perjantaihin 7.-11.6. klo 9-15.

Konfirmaatioharjoitus perjantaina 11.6. klo 13 ja konfirmaatio sunnuntaina 13.6. klo 10.

Alustavat työntekijät: Pappi Riitta Haapa-aho, nuorisotyönohjaaja Hanna Ikäheimo ja lastenohjaaja Petra Velin.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavalla. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeella.

• Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 3.2. klo 18 Teamsissä.
    Tapaamisen läksynä tuli tehdä video itsestään: kuka olet, mistä tykkäät, millä mielellä odotat rippikoulua?
    Videon näkevät vain rippikoulun työntekijät. Lähetä video viimeistään 28.2. Riitalle, 050 364 4650

• Messu oman ryhmän kanssa 14.2. klo 10 kirkossa. Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla riitta.haapa-aho@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4. - PERUTTU. Suoritusta ei tarvitse korvata!

• Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa. Nuortenillan voi suorittaa Discordissa klo 18-19 (10.4., 17.4., 24.4., 8.5. tai 15.5.) Liity Discord-nuorteniltaan tästä. Jos on ongelmia liittymisessä, ota yhteyttä Hannaan 050 591 3715.

• Diakoniapäivä Pappilan pihapiirissä lauantaina 17.4. klo 13-17. Rastirata Pappilan ympäristössä. Rasteja kierretään seppo.io -sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata etukäteen tai käyttää selainta. Rastiradalla saa tehdä parityötä. Aloita ilmoittautumalla työntekijälle Pappilan navetalla. Muista ottaa mukaan riparikortti. Rastikierros kestää noin puoli tuntia, ja sen saa tehdä oman aikataulun mukaisesti lauantaina klo 13-16.30. Rastirata on auki klo 17 asti.

• Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
    Vapaavalintaisena merkintänä voit suorittaa verkkojumalanpalveluksen. Katso sunnuntain jumalanpalvelus Karkkilan seurakunnan FB-sivulta ja tule hakemaan merkintä kirkosta klo 11-12. Pappi kysyy sinulta jonkin kysymyksen jumalanpalveluksesta.

• ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn infokirje

Kuuden nuoren kädet liittyvät yhteen.