Kaupunkirippikoulu

Pappilan navetassa aloituspäivä helatorstaina 13.5. ja opetusviikko maanantaista perjantaihin 7.-11.6. klo 9-15.

Konfirmaatioharjoitus perjantaina 11.6. klo 13 ja konfirmaatio sunnuntaina 13.6. klo 10.

Alustavat työntekijät: Pappi Riitta Haapa-aho, nuorisotyönohjaaja Terhi Manni ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 kirkossa. Kaikille yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus
  • Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 3.2. Pappilan navetassa.
  • Messu oman ryhmän kanssa 14.2. klo 10 kirkossa.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti huhtikuussa. Tarkka päivä varmistuu keväällä.
  • Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa
  • Diakoniapäivä kirkossa lauantaina 13.3. klo 13-17
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn infokirje

Kuuden nuoren kädet liittyvät yhteen.