Kaupunkirippikoulu

Pappilan navetassa aloituspäivä helatorstaina 13.5. ja opetusviikko maanantaista perjantaihin 7.-11.6. klo 9-15.

Konfirmaatioharjoitus perjantaina 11.6. klo 13 ja konfirmaatio sunnuntaina 13.6. klo 10.

Alustavat työntekijät: Pappi Riitta Haapa-aho, lastenohjaaja Petra Velin ja kausiteologi.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 30.1. klo 18 seurakunnan Youtube-kanavalla. Katso video "Mikä on messu" ja vastaa kysymyksiin lomakkeella.

• Ryhmän oma tapaaminen keskiviikkona 3.2. klo 18 Teamsissä.
    Tapaamisen läksynä tuli tehdä video itsestään: kuka olet, mistä tykkäät, millä mielellä odotat rippikoulua?
    Videon näkevät vain rippikoulun työntekijät. Lähetä video viimeistään 28.2. Riitalle, 050 364 4650

• Messu oman ryhmän kanssa 14.2. klo 10 kirkossa. Katso jumalanpalvelus Facebookista, ja vastaa kysymyksiin:
    - Mistä pappi puhui?
    - Minkä puolesta kirkossa rukoiltiin?
    - Mitä virsiä laulettiin?
    Laita vastaukset sähköpostilla riitta.haapa-aho@evl.fi

• Ronttiklubi eli nuorten konsertti perjantaina 16.4.
  • Nuortenilta jonakin lauantaina klo 18-21 Pappilan navetassa
  • Diakoniapäivä Pappilan pihapiirissä lauantaina 13.3. klo 13-17.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset, kauneimmat joululaulut yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn infokirje

Kuuden nuoren kädet liittyvät yhteen.