Kerhohuone vai iso sali?

Seurakuntatalon käyttö kirkollisiin toimituksiin on maksuton. Niiden jälkeen järjestettävien tilaisuuksien, kuten muistotilaisuuksien, kastejuhlien tilojen vuokraus on maksullista.

Seurakuntataloa voidaan käyttää vain kristillisten hautaan siunaamisten jälkeisiin muistotilaisuuksiin.

Seurakuntatalon vuokrahinnat:

Kahvitilaisuus puoli salia 235,60 €

Kahvitilaisuus koko sali 342,24 €

Ruokatilaisuus puoli salia 312,48 €

Ruokatilaisuus koko sali 456,32 €

Vuokraan sisältyy ison keittiön, astioiden ja pöytäliinojen käyttö.

Jos tilaisuudessa ei käytetä keittiötä eikä pöytäliinoja, hinta on 95,48 € puoli salia tai 137,64 € koko sali. Kaikki vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Hinnat koskevat aatteellisten järjestöjen ja yksityisten henkilöiden järjestämiä tilaisuuksia. Muiden järjestämistä tilaisuuksista vuokraan lisätään 50%.

Jos pitopalvelu käyttää keittiötä muuna kuin tilaisuuden pitämispäivänä, peritään 155 €/pvä. Pitopalvelu siivoaa keittiön. Muun siivouksen hoitaa seurakunta. Kuitenkin, jos samalla pitopalvelulla on useampia tilaisuuksia peräkkäin, välisiivouksen hoitaa pitopalvelu. Seurakunta ei järjestä pitopalvelutoimintaa.