Onnittelut vauvasta vanhuksiin

Karkkilan seurakunta muistaa merkkipäivätervehdyksellä eri-ikäisiä jäseniään. Syntymäpäivätervehdys lähetetään joka kuukausi 1, 2, 3 ja 4 vuotta täyttäville, sekä 91, 92, 93 ja 94 vuotta täyttäville. Halutessaan seniorit voivat sopia onnittelukäynnin olemalla yhteydessä diakoni Paula Yli-Hukkalaan tai kirkkoherranvirastoon.

Seurakunnan diakoniatyöntekijä tulee mielellään tervehtimään päivänsankaria, joka täyttää 90 tai 95 vuotta. Onnittelukäynnin voi sopia diakoni Paula Yli-Hukkalan kanssa soittamalla numeroon 050 432 9322.

Joka vuosi seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat kaikille 70 vuotta täyttäville, sekä 80 ja 85 vuotta täyttäville. Myös nuoremmat pääsevät juhlimaan: suositut Kymppisynttärit järjestetään vuosittain 10 vuotta täyttäville.