Kaupunkirippikoulu

Vanhassa seurakuntatalossa maanantaista perjantaihin 8.-12.6. klo 9-15.

Konfirmaatioharjoitus perjantaina 12.6. klo 15 ja konfirmaatio sunnuntaina 14.6. klo 13.

Rippikoulukortin merkinnät

• Rippikoulupyhä lauantaina 25.1.2020 klo 18 kirkossa. Yhteinen rippikoulun aloitusjumalanpalvelus.
  • Messu oman ryhmän kanssa sunnuntaina 9.2. klo 10 kirkossa.
  • Ryhmän oma Jobbis lauantaina 14.3. klo 18. Ohjelmallinen nuortenilta, joka on suunniteltu omaa rippikouluryhmää ajatellen. Illan ohjelma päättyy klo 20, mutta nuortentilassa saa olla klo 21 asti.
  • Ronttiklubi eli nuorten konsertti lauantaina 18.4. klo 18 kirkossa.
  • Vapaavalintainen seurakunnan tilaisuus. Mikä tahansa seurakunnassa tapahtuva tilaisuus käy tähän, myös häät, ristiäiset yms.
  • ”Tee hyvä teko” –merkintä. Siinä saat käyttää mielikuvitustasi! Tee jollekin toiselle päivän hyvä työ. Kirjaa korttiin ylös, mitä teit. Pyydä merkintä siltä, joka palveluksen otti vastaan.

Syksyn kirje