Seurakuntatalon rakennushanke nyt

Karkkilan seurakunta rakennuttaa uuden seurakuntatalon vanhan, puretun seurakuntatalon paikalle. Rakennuksen kerrosala on 304 k-m2 ja tilavuus 1515 m3.

Uuden seurakuntatalon rakentamiseen liittyvät tarjouspyynnöt on julkaistu julkisessa Hilma hankintailmoituspalvelussa 22.6.2020.

Hanke toteutetaan jaettuna urakkana. Rakennusurakoitsija toimii urakan pääurakoitsijana ja lainsäätämänä päätoteuttajana. Sivu-urakoita ovat putkiurakka, ilmanvaihtourakka, automaatiourakka ja sähköurakka. Kaikki urakoitsijat ovat sopimussuhteessa tilaajaan. Sivu-urakat alistetaan pääurakoitsijalle, joka vastaa työmaan työnjohtovelvollisuudesta ja kokonaisvaltaisesta koordinoinnista.

Viralliset tarjouspyyntöasiakirjat ovat hankintailmoituksen liitteenä.

Tarjousten tulee olla tilaajan käytettävissä viimeistään perjantaina 7.8. klo 15:00.

MSS Hankintajärjestelmän ilmainen asiakaspalvelu auttaa tarjoajia tarvittaessa järjestelmän käyttämisessä ja mahdollisissa teknisissä ongelmissa.

Lisätietoja rakennushankkeesta antaa projektipäällikkö Suvi Koivuharju: suvi@suvirak.fi tai 040 5400 446

Työkaluja ja työhanskat