Seurakuntatalon rakennushanke nyt

Seurakuntatalon rakentamiseen liittyvä tarjousaika on päättynyt 7.8.2020 klo 15:00. Määräaikaan mennessä tarjouksia saatiin yhteensä kymmenen, joista kaksi oli rakennuksen pääurakasta, kaksi sähköurakasta, kaksi LVI-urakasta, kaksi automaatiourakasta ja kaksi putkiurakasta.

Rakennustyöryhmä on käsitellyt saatuja tarjouksia ja päätyi siihen johtopäätökseen, että tarjousten perusteella rakennuskustannukset tulisivat ylittämään kirkkovaltuuston hyväksymän hankkeen määrärahan.

Kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan 27.8.2020  meneillään olevan rakennushankkeen hankintamenettelyn keskeyttämisestä.  Hankkeen valmistelua jatketaan ja uudesta tarjouskilpailutuksesta tiedotetaan myöhemmin

Lisätietoja rakennushankkeesta antaa projektipäällikkö Suvi Koivuharju: suvi@suvirak.fi tai 040 5400 446

Työkaluja ja työhanskat